Pályázataink

Szerkezetépítő, lakatosműhely kialakítása a Novus-DOM Kft. tevékenységi körének
bővítése érdekében Békéscsabán
DAOP-1.1.1/E-12-2013-0191


A vállalkozásunk 2013 áprilisában pályázatot nyújtott be a Dél – alföldi Operatív Program keretében meghirdetett DAOP-1.1.1/E - 12 - Telephelyfejlesztés c. komponensére. A sikeres szereplés eredményeként a beruházás megvalósítására 67 121 582 Ft vissza nem térítendő támogatást nyertünk el, melyből a meglévő telephelyünkön levő üzemcsarnokunk átalakítását, felújítását, irodahelyiségek és szociális blokk átalakítását bővítését valósítottuk meg. A teljes beruházás, annak elkészültével meghaladta a 140 millió Ft-ot.

Az építőiparban a piaci szereplők jelentős száma miatt folyamatosan nagy verseny van, az egyes munkák megszerzése érdekében. Az a vállalkozás tud kikerülni nyertesként, aki a lehető legjobb minőséget biztosítja a legkedvezőbb áron. Az épületszerkezetek gyártásával a vállalkozásom a versenytársakkal szemben piaci előnyhöz tud jutni, mivel üzemcsarnokok, ipari épületek szerkezeti elemeit saját magam tudom legyártani, illetve alvállalkozóként is meg tudok jelenni beruházások tekintetében. A szerkezetek saját gyártásának köszönhetően kedvezőbb áron tudunk komplett építési kivitelezésekre ajánlatot adni, ezáltal növekszik az esélyünk az adott munka elnyerésére. A beruházás keretében különös figyelmet fordítottunk a megújuló energia hasznosítására, ennek köszönhetően több, mint 10 kW teljesítményű napelem rendszer került felszerelésre, így az energiaszükségletünk (fűtés, világítás, elektromos eszközök üzemeltetése) jelentős részét megújuló energiaforrás felhasználásával tudjuk kielégíteni.

Összességében elmondható, hogy a megvalósított beruházásunknak köszönhetően részben új termékkel tudunk megjelenni az építőipari piacon, részben pedig a kivitelezési tevékenységünk költséghatékonyságának növelésével versenyképességünket tudjuk javítani, továbbá a vállalkozásunk adminisztratív feladatainak elvégzésére minden igényt kielégítő iroda és szociális helyiségek állnak a rendelkezésünkre.


eurfalap

http://www.szechenyi2020.hu

http://www.darfu.hu